Rabu, 2 Julai 2014

# permohonan

Permohonan Program Matrikulasi Kementerian Pendidikan Malaysia Sesi 2015/2016

Bismillah dan Assalamualaikum

Alhamdulillah syukur atas segala nikmat apatah lagi tika dan saat ini masih di dalam bulan Ramadhan yang penuh dengan keberkatan  dan keampunan. Baiklah Ustazah ingin berkongsi maklumat tentang  Kementerian Pelajaran Malaysia telah membuka permohonan Program Matrikulasi Kementerian Pendidikan Malaysia Sesi 2015/2016 bermula 1 Julai 2014 hingga 10 Oktober 2014.

Oleh yang demikian, pelajar sekolah tingkatan 5 perlu membayar RM6.00 kepada kaunselor yang bertanggungjawab menguruskan Permohonan Melalui Internet atau membeli sendiri  nombor PIN di BSN.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang manual permohonan, syarat program dan kelayakkan minimum, panduan mengisi borang serta hal berkaitan semakan permohonan boleh klik link di bawah:




Pelajar-pelajar diharap membaca terma dan syarat-syarat permohonan dengan teliti supaya tidak berlaku kesilapan yang boleh menyebabkan gagal dalam permohonan. Selain itu, bersungguhlah dalam mengulangkaji pelajaran agar mendapat keputusan yang cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia 2014.

Ustazah doakan yang terbaik untuk semua dan selamat maju jaya dunia malah di akhirat kelak.

http://www.ustazahain.com/2014/06/buffet-ramadhan-casa-ombak.html

Tiada ulasan:

Catat Komen

Follow Us @soratemplates