Khamis, 5 Jun 2014

# Segmen

Giveaway Tunai RM500 By SyuhadaBaharudin.Com

Bismillah dan Assalamualaikum

Alhamdulillah syukur pada Allah swt jika kita melihat sahabat, keluarga atau orang yang kita kenali sentiasa bahagia sama ada memperolehi rezeki, rumah baru, rumahtangga bahagia dan pelbagai lagi nikmat yang Allah swt kurniakan.

Kali ini, Ustazah ingin mengucapkan Selamat Ulang Tahun Perkahwinan ke-8 buat google.+SyuhadaBaharudin. Ketika ini beliau sedang berada di Bali untuk meraikan hari indah ini. Ustazah doakan semoga rumahtangga yang dibina akan kekal bahagia, sentiasa dirahmati Allah swt, anak-anak yang soleh solehah serta bahagia hingga ke syurga.

Sempana itu, beliau bermurah hati utuk mengadakan Giveaway Tunai RM500. Wah! semakin murahlah   rezeki beliau nampaknya dengan segmen ini. Apa tidaknya, setiap satu kebaikan yang kita buat pasti akan digandakan menjadi 10 kebaikan oleh Allah swt.

http://syuhadabaharudin.com/2014/06/03/giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com-2/
Klik Banner Ini Untuk Menyertai

Segmen ini bermula daripada 3 Jun 2014 hingga 30 Jun 2014. Untuk mengetahui hadiah dan syarat menyertainya sila ke syuhadabaharudin.com. Tujuan Ustazah menyertai segmen ini adalah dengan asbab silaturrahim dan sebagai tanda sokongan blogger. Jika ada rezeki in sha Allah kita boleh berjumpa dan bercerita tentang pelbagai isu yang menarik.

Barakallahu li wa lakum..

2 ulasan:

  1. good luck kak, moga bertuah lagi

    BalasPadam
  2. Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    BalasPadam

Follow Us @soratemplates