Sabtu, 24 Mei 2014

 10:07 PTG         14 comments
Bismillah dan Assalamualaikum

Alhamdulillah pada hari malam Khamis ada buat peraduan mudah di group wharsapp dengan memberi hadiah Kek Cheese Meleleh pada yang berjaya menjawab dengan tepat. Pemenangnya Ciklaili dan Cikra. Alhamdulillah berkat memberi yang amat sedikit pada keesokannya iaitu malam Jumaat, Ustazah mendapat sms daripada Denaihatinetwork menyatakan bilion terima kasih kerana sertai cabaran komen terbanyak Denaihati. Selain itu beliau meminta nama penuh, nombor akaun bank dan butiran lain sedikit. Alhamdulillah nampaknya ada rezeki baik ini.
Alhamdulillah..

Keesokkannnya pula dapat sms lagi dan menyatakan bahawa Ustazah menang " Cabaran Komen terbanyak Denaihati" dan tajuk entri Ustazah ialah Jasa Deaihati Merealisasikan Impian Blogger. Syukur sangat dapat RM200 tunai dan ini adalah kali ketiga dapat token tunai daripada beliau. Tersenyum syukur dan Ustazah doakan semoga Tuan denaihati.com semakin dimurahkan rezeki.

"Ya Allah perbanyakkan hartanya dan anak-anaknya, luaskanlah rumahnya, berkatikanlah kesemua kurnian Mu kepadanya, perbaikikanlah amalannya, ampunkan dosanya"

Pasti ada blogger lain juga yang bertuah dan tahniah Ustazah ucapkan. Hendaknya adalah contest mudah lagi daripada Tuan Denaihati untuk kita sertai. He he..Ustazah ni suka contest yang mudah-mudah je.

Barakallahuli walakum..


14 ulasan:

  1. tahniah..syukur alhamdulillah..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah tahniah ustazah :))

    BalasPadam
  3. syukur kerana berjaya membawa pulang RM200..cukup lumayan untuk insan seperti saya ini..

    BalasPadam
  4. alhamdulillah, tahniah ustazah
    itu lah rezeki kan

    BalasPadam
  5. Tahniah Ustazah.. Semakin banyak kita memberi, semakin murah rezeki kita.. =)

    BalasPadam
  6. tahniah sekali lagj ustazah. terima kasih ustazah rajin sertai kontes.

    BalasPadam
  7. Hampir juling juga mengira komen tu tuan denaihati..he2 terima kasih kembali

    BalasPadam
  8. tahniah ustazah, seronok sama2 dpt berkongsi kegembiraan sebegini

    BalasPadam
  9. Assalam ustazah.
    Tahniah tahniah. Rezeki Allah utk mereka yg berusaha.

    Semoga ustazah juga terus sukses.

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum,
    tahniah Ustazah...
    Semoga Tuan Denaihati semakin murah rezeki.. he he..

    p/s - Saya pun suka contest mudah-mudah. ha ha.

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah tahniah ustazah

    BalasPadam
  12. tahniah ustazah. Semoga Ustazah semakin dimurahkan rezeki. Memang banyak contest best-best kat blog Denaihati. Sya pun pernah dapat hadiah dari DH. Tapi menang contest komen terbanyak tak pernah, lah :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadith Pilihan

Blog Archive

Sahabat Blog

Jom Kita Bersilaturrahim