Rabu, 9 April 2014

# Makluman

Tema Hari Guru 2014

Bismillah dan Assalamualaikum

Subhanallah terasa pantas masa berlalu, sudah hampir kita untuk menyambut sambutan Hari Guru 2014. Tentu setiap sekolah akan mengadakan majlis sambutan Hari Guru 2014 pada 16 Mei 2014 nanti.

Bagi Ustazah, sambutan ini adalah sebagai satu penghargaan daripada semua pihak kepada insan yang bergelar guru. Apa pula hadiah yang sesuai utuk diberikan pada guru anak-anak Ustazah ye. Kami sudah ada perancangan dan semoga ianya berjalan lancar.

Baiklah, Ustazah ingi kongsikan tema Hari Guru 2014 ini ialah :

" GURU : PENCETUS KREATIVITI, PENJANA INOVASI"Ustazah ucapkan Selamat Hari Guru kepada seluruh guru yang menjalankan tanggungjawab dan amanah dan mendokan semoga apa yang kita curahkan kepada anak murid akan menjadi satu amalan jariah kita untuk menjadi jutawan akhirat in sha Allah.

9 ulasan:

 1. Apapun Ustazah, selamat hari Guru ye :)

  BalasPadam
 2. seronok kan klu ada event sambutan hari guru, tgh fikir hadiah apa nk bg cikgu ;)

  BalasPadam
 3. Selamat Hari Guru buat ustazah dan guru-guru semua, hanya Allah dapat membalas jasa guru-guru.

  BalasPadam
 4. Assalamualaikum ustazah ain, alhamdullilah. bestnya jadi guru kan. salute sebab guru rata2 dia bersifat sabar. hehe singgah menabung libresse sini~~~

  BalasPadam
 5. Assalamualaikum....Selamat Hari Guru buat Ustazah Ain, semoga bakti dan pengorbanan yang ustazah lakukan mendapat ganjaran daripada Allah Taala di dunia dan di akhirat nanti, Insya Allah...

  BalasPadam
 6. Waalaikum salam sheila dan salleh, terima kasih dan semoga kita sama bahagia dunia akhirat

  BalasPadam

Follow Us @soratemplates