Jumaat, 14 Mac 2014

 12:06 PTG         11 comments
Bismillah dan Assalamualaikum

Alhamdulillah kali ini Ustazah teringin pula menyertai Peraduan 80 Day Drink Yeo's to Cash. Semoga ada rezeki dan kena usaha bersungguh dan diharap boleh memenangi beberapa hadiah yang ditawarkan.

Hadiah yang ditawarkan sungguh menarik dan apa kata beramai-ramai kita joint peraduan mudah ini melalui wechat.

Ada sebab tersendiri Ustazah menyertai contest ini dan memang amat berharap ada rezeki. Semoga blogger atau sesiapa sahaja yang menyertai contest ini akan berjaya. Jika sebaliknya pasti Allah tahu apa yang terbaik untuk kita. Mudah bukan? Menang alhamdulillah dan jika tidak ada rezeki redhalah pasti ada rezeki di tempat lain.

Jom sertai..



11 ulasan:

  1. semoga bertuah dan dilimpahkan dengan rezeki :)

    BalasPadam
  2. Myra pun dok join jugak, dah 3 hari berturut2 tapi belum rezeki nak menang :)

    BalasPadam
  3. good luck ustazah..hehehe,tercari2 button komen,tersorok sedikit rupanya...

    BalasPadam
  4. In sha Allah kita usaha ye, smG kemenangan menyebelahi kita semua

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum. salam perkenalan. semoga murah rezeki dan berjaya. hehee nak follow blog awak tak boleh pulak. blogspot tengah ada problem followers dengan bloglist ~~~

    BalasPadam
  6. Salam ustazah.. Semoga ada rezeki.. Suka blog ustazah.. Aii follow.. =)

    BalasPadam
  7. aminn ya ustazah tuuuuh., ;)

    BalasPadam
  8. salam perkenalan, pertama kali singgah disni

    BalasPadam
  9. selalu beli yeo's tapi tak simpan kotak. baru2 ni wife remind suruh simpan kotak for this contest. baru hntr hrp2 ada rezeki menang.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadith Pilihan

Sahabat Blog

Jom Kita Bersilaturrahim