Sabtu, 7 September 2013

 9:43 PG         10 comments
Bismillah dan Assalamualaikum

Subhanallah, kita sebagai ibubapa memang kadangkala terlebih risau tentang kejayaan anak-anak apatah lagi memikirkan apakah yang boleh kita lakukan bagi membantu anak- anak mudah menjawab peperiksaan yang akan dihadapinya.

Doa Untuk Pelajar Cemerlang

Baiklah Ustazah kongsikan apa yang terdapat di FB Ustaz Zahazan Mohamed berkaitan isu ini dengan merujuk foto di bawah :

Doa : Semoga Allah merahmati atas perkongsian ini terutamanya Ustaz Zahazan Mohamed.

10 ulasan:

  1. assalamualaikum...:)

    skrg mmg dekat musim peperiksaan kn :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu..cikgu pun turut merasa gementar.

      Padam
  2. Assalamualaikum Ustazah.

    Mohon keizinan ye untuk share entry ini di blog saya. Terima kasih.

    Jom Join : #1 Contest My Story, My Life - Mudahnya Mengemas Rumah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh je silakan.Nanti Ustazah singgah blog ye

      Padam
  3. insyaAllah sama-sama kita doakan merekan yang menduduki peperiksaan dapat jawab dengan tenang dan berjaya :)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Ustazah :)

    Teringat masa MJ hadapi exam, my Mum akan bangun awal, mengaji dan solat sehinggalah MJ abes exam call Mak bagitau, baru Mak stop..
    Alhamdulillah MJ peroleh result yang baik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam MJ..bertuahnya MJ dapat ibu yang prihatin so kita tiru ibu kita smG anak2 pun akan berjaya.

      Padam
    2. Yup, rasa besarnya pengorbanana Mak dan akan contohi jika ada rezeki anak nanti :D

      Padam
    3. Ustazah, yang pasal COQ Shaklee tu boleh syer tak dengan kami berapa lama dah ustazah makan dan kesan yang dirasai.. Boleh jadikan testimoni buat mereka yang masih ragu2, sebab produk ni kan prosuk baru Shaklee
      MJ dengan asben pun akan consume COQ ni jugak :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadith Pilihan

Blog Archive

Sahabat Blog

Jom Kita Bersilaturrahim