Selasa, 12 Februari 2013

# Pengalaman

Indahnya Sebuah Kejayaan


Bismilllah

Alhamdulillah buat kekasih Agung yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Selawat dan salam untuk Rasullullah rahmat sekelian alam..

Tiba2 ingatan kembali kepada majlis konvokesyen di Putra Jaya..setelah sekian lama berhempas pulas belajar akhirnya tamat dengan mendapat kejayaan cemerlang dan dianugerahkan Anugerah Khas Kecemerlangan Akademik oleh Kementerian Pelajaran Malaysia..Syukur pada Mu ya Allah atas kejayaan yang dikurniakan. 

Menitis air mata ketika diumumkan sebgai penerima anugerah khas...rasa seperti tidak percaya. Itulah nikmat sebuah kejayaan di dunia...merasai nikmat duduk dibahagian hadapan sekali..sebaris dengan mereka2 yang cemerlang..mata hati terus tersorot bagaimana nanti apabila di akhirat? berjayakah saya untuk duduk bersama dengan mereka yang cemerlang? Saya perlu berusaha lagi..untuk mencapai kejayaan dunia dan akhirat yang kekal abadi..

Terima kasih pada keluarga yang banyak membantu menjaga anak2, Para pensyarah, sahabat2 dan anak2 murid yang mendoakan kejayaan saya..dan syukran kepada adik Muhammad Alif yang ambil cuti semata2 temankan akak di majlis konvo ni.

Bersyukur..
Sahabat2 seperjuangan..
Tahniah!..rindu pada mereka
Semoga suatu hari kita boleh berjumpa lagi

3 ulasan:

  1. Tahniah., seronoknya belajar, teringat zaman dulu2, salute juga sbb mampu belajar setelah ada anak.,.
    Rasanya x mampu lee

    BalasPadam
  2. TAHNIAH USTAZAH...!!! seronok tengoknya...

    BalasPadam

Follow Us @soratemplates