Ahad, 27 Januari 2013

 9:57 PTG         13 comments
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله وبه نستعين والصلاة على النبي محمد هدى ورحمة للعالمين وعلى اله وصحبه أجمعين
اللهم ارزقنا متابعة النبي صلى الله عليه والسلام أولا وأخرا  ظاهرا وباطنا قولا وفعلا وعبادة وعملا صالحا


Syukur alhamdulillah dan Terima kasih denaihati.com
  Assalamulaikum..

Alhamdulillah majkis SBB 2013 telah selesai..berbaloi niat pergi semata2 kerana Allah dan ingin bersilturrahim meninggalkan satu memori indah.
 Memandu sorang ditemani radio IKIM meredah perjalanan ..alhmdulillah urusan mudah walau tak pernah pergi Hotel Singgahsana  di PJ.
Sampai baru pukul 1.10 petang dan menanti zohor di surau Hotel sambil menunggu kehadiran teman satu sekolah qasehimanie. Kat surau dah mula bertemu dgn blogger2 cikpjaz.com/,nadot.my, puanbee.com, sharidawati dan ramai lagi yg mahu joint event SBB...
Menuju ke Dewan Mahligai di Hotel Singgahsana sudah ramai yg mula berbaris utk pendaftaran.. 
Aduhai siapalah saya ini jika dibandingkan blogger2 yg sudah terkenal tapi terkesan dgn ucapan denaihati..blogger yang dah lama pasti bermula sebagai blogger baru..so bagi yg baru dgn blog ni jgn ada perasaan giveup atau rendah diri-tp rasa rendah diri juga la..

Saya sebenarnya kagum dgn usaha pihak  denaihatinetwork yang bertungkus lumus dan bermurah hati menganjurkan majlis sebegini..bukan mudah! perlu byk tenaga yang dikorbankan..benarlah ia mengotakan apa yang dikata HIDUP 
KAN UNTUK MEMBERI ..saya pasti kegembiraan,kebahagiaan dan rezeki semakin melimpah ruah pada team mereka ini..itu janji Allah, kita beri satu pada orang Allah SWT balas tujuh dan setiap tujuh tu ada seratus imbuhan lagi..

Forum mini diadakan oleh blogger2 terkenal..syukran atas sharing ilmu berblog oleh ahli panel antaranya beautifulnara,.kujie2.com,nouhas.com,yuyu,,amriawan,amanz
dan dipengerusikan oleh broframestone dan abangensem.

Terharu dalam majlis ada selingan berupa peringatan agar kita berbuat pada ibubapa, kongsi pengalaman di Palastin dan yang paling best lucky draw..

Syukur dapat iPad Mini..bab ni memang cuba amalkan pesan Prof. Dr. Muhaya guna kuasa minda kalau kita yakin boleh dapat..kita akan tarik aura kemenangan tu, bila ambil makanan bufed tapak tangan dah mula gatal tanda nak dapat rezeki..bila nama sahabat Rahmah disebut gembiranya saya..tapi saya? oo..tak pe banyak lagi hadiah..Ya Allah hendaknya dapatlah saya iPad mini tu..tup2..nama diumumkan menggunakan undian secara digital..Alhamdulillah maqbul..syukur ya Allah tak sia2 datang kata Karl Syafek selaku MC pd majlis ini.

Cuma majlis agak lewat habis, syukur dah buat solat jamak taqdim..dan saya amat berharap jangan ada yang sampai ketinggalan asar..bab ni lah yang perlu kita jaga dalam memperolehi nikmat..

oklah kita layan gambar2 semasa di SBB 2013

check mape dulu..dlm hidup perlukan panduan klu tak sesat
Sesi pendaftaran: dpt beg, buku n majalah

Em..sedapnya..

Licin makanan yang disediakan

Malu nak tegur depa ni..

Dapat menyelit sikit jadilah

Bersama Bicaramakdara,cpjaz dan qasih imani

Terindah ..syukur Ya Allah









Rezeki awal berblog...Moga yang menaja iPad ni rezekinya semakin murah


Bersama kak Uji










Moga panjang umur kita boleh jumpa lagi tahun depan








13 ulasan:

  1. Tanniah kepada Ustazah menang cabutan bertuah iPad mini.

    BalasPadam
  2. Mabruk alaiki..Rezki minallah..

    BalasPadam
  3. Masya Allah... SAMTAJ?? Wife saya sekolah di situ... skarang ni pun balik kampung kejap.. Parit 3 peket 20 simpang lima.. :)

    BalasPadam
  4. salam kenal ustazah... perasan jugak masa tu , padahal duduk depan-belakang je kan... InsyaALLAH moga kita dapat jumpa majlis lain masa akan datang

    BalasPadam
  5. Tahniah Ustazah menang Ipad mini tu..rezeki sungguh... seronok tengok both Ustazah & CikRa dapat cabutan bertuah... ni yang nak mengajar di sekolah yang sama ni kot ada 'ong' sekolah tu bawa ke majlis..hehehe... gurau aje...

    InsyaAllah berjumpa lagi ye..tahniah again :)

    BalasPadam
  6. Tahniahhhhhhh.. Seronoknyaa kita dpt jumpa walau majlis dah selesai..

    BalasPadam
  7. alhamdulillah..tahniah buat kawan2 saya yang menang cabutan bertuah. syukur alhamdulillah..

    * ada orang tu nak belanja cikRA & cikgu Laili ke hari Selasa ni? hehe!

    BalasPadam
  8. tahniah kak ain, rezekii

    BalasPadam
  9. Serius...jeles! Tahniah ain....rezeki dr Allah...kuat aura awak ni...jgn lupa kenalkan akk dgn bligger2 terkenal tu

    BalasPadam
  10. Tahniah bu ustazah dah dapat hadiah ipad mini. Salam hangat dari blogger Indonesia

    BalasPadam
  11. maaf lambat benar sha nak jejak kaki ke blog Ustazah.. hampi2 kehilangan semua name card yg sha collect ketika sbb2013 tu..alhamdulillah ketemua juga blog Ustazah..anyway tahniah lg sekali ye sbb dpt cabutan bertuah dan dapat eratkan silaturrahim di sbb2013. salam ukkhuwah!

    BalasPadam
  12. As salam ustazah,

    Tahniah menang ipad mini hari tu. Maaf sebab tak tegur ustazah hari tu. Segan =)

    Apapun, ada pulak gambar saya dalam entri ni...hihi


    Salam ukhwah daripada hafizmd =)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadith Pilihan

Blog Archive

Sahabat Blog

Jom Kita Bersilaturrahim