Selasa, 11 Disember 2012

 8:42 PG         No comments

Alhamdulillah..debaran makin terasa pada pelajar PMR 2012, ibu bapa dan yang pasti guru2 mata pelajaran PMR..
Mendapat Khabar daripada Setiausaha Peperiksaan Sekolah Pn. Nor Asmawati Yusop melalui pengetua2 sekolah bahawa PMR 2012 akan diumumkan pada 19.12.2012 ni bersamaan hari Rabu...kita tunggu sahaja pengumuman daripada Kementerian Pelajaran...keputusan selalunya boleh diambil selepas jam 10.00pagi di sekolah masing2..dan sistem masih menggunakan slip seperti biasa..semakan secara online hanyalah utk peperiksaan yang dikendalikan oleh pihak sekolah sahaja..
Berusaha sudah, berdoa pun sudah, bertawakkal pun selesai..so kita akan lihat natijah atas usaha yang telah kita lakukan..diharapkan kejayaan yang diperolehi semakin mendekatkan diri kita pada Allah SWT...buatlah sujud syukur.. jgn masa nak periksa beriya kita pulun baca Yasin dan solat hajat tapi bila dah berjaya kita lupakan Allah SWT..

Lambang kesyukuran dan ketaatan..pada pemberi kejayaan [Allah SWT ]
Jangan lupa juga berterima kasihlah pada mereka yang banyak berusaha sehingga pelajar dan anak2 kita berjaya..

Update : Alhamdulillah khabar keputusan PMR pada 19/12/2012 adalah benar .
Tahniah! dah ambik slip exam lum? kadang2 kita ni dah ambik pun saje nak cek lagi guna sms : Lihat gambar kat bawah ni ..ikut je..nanti tau la keputusan kita..

 

0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadith Pilihan

Blog Archive

Sahabat Blog

Jom Kita Bersilaturrahim