Khamis, 20 Disember 2012

# Makluman

Semakan Keputusan Kursus Induksi Sistem Saraan Malaysia ( KISSM) Calon JPN dan Calon IPG 2012


Alhamdulillah Keputusan KISSM bagi   :

1. Peserta KISSM Kohort Mei, Jun, November Bagi Tahun 2012 Kelolaan IPG., Kementerian Pelajaran

2. Perserta KISSM Kumpulan 1 Kohort 3,4dan 5 Kelolaan JPN, Kementerian Pelajaran Malaysia 

 telah diumumkan  dan Semakan keputusan boleh dibuat mulai 20 Disember 2012

sila klik :

dan jangan lupa download serta print out keputusan melalui online .

 

saya amat berdebar dan telah membuat semakan tapi masih belum berhasil..mungkin  terdapat masalah teknikal seperti semakan temuduga SPP yang lalu keputusan-temu-duga-jawatan-pegawai.DG29 PPPLD dan PPS


Sila ambil Perhatian melalui sumber :
CALON JPN1.
Semakan keputusan KISSM untuk calon-calon kelolaan Jabatan Pelajaran Negeri bagi Kohort 3, 4 dan 5 (Julai, September dan Oktober) bagi tahun 2012 akan diumumkan melalui laman sesawang Kementerian Pelajaran Malaysia dan semakan boleh dibuat dari semasa ke semasa.
2.
Calon yang gagal KISSM perlu membuat permohonan untuk menduduki semula Ujian Akhir Kursus (UAK) KISSM di JPN masing-masing.
3.
Sebarang pertanyaan berkenaan KISSM, boleh hubungi Puan Khawidah binti Abd. Samad di talian 03-8884 1377 atau melalui e-mel di alamat kissm.bpg@gmail.com.

CALON IPG1.
Semakan keputusan KISSM kelolaan IPG KPM akan dikeluarkan selepas pembentangan Laporan Prestasi Calon dibuat dalam Mesyuarat Panel Pengurusan Induk KISSM KPM. Calon hendaklah menyemak laman web KPM dari semasa ke semasa.
2.
Calon IPG KPM yang GAGAL KISSM perlu membuat permohonan untuk menduduki Ujian Akhir Kursus (UAK) KISSM di JPN masing-masing tempat mereka bertugas (Posting).
3.
Sebarang pertanyaan berkenaan KISSM kelolaan IPG KPM boleh hubungi En. Abd. Hadi bin Haji Kudin di talian 03-83126735 atau emel hadi.kudin@moe.gov.my

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow Us @soratemplates