Selasa, 20 November 2012

# Luahan

Isu Mendoakan Kemusnahan BN

Astaghfirullahalazim..semoga Allah SWT sentiasa mengampuni kita..dan jangan lupa beristighfar 70 kali atau 100 kali setiap hari memohon keampuanan drpd Allah SWT.. ini adalah sunnah Nabi Muhammad SAW dan wajar kita ikuti..maklumlah kita manusia memang tak lepas daripada kesilapan dan mudah lupa..cuba kita hitung sepanjang selepas kita bangun tidur apakah kesilapan yang telah kita lakukan..banyak kan?
Saya tertarik dengan Isu di media massa yang hebat diperkatakan sekarang ni berkaitan doa yg dipanjatkan oleh Tok Guru Nik Aziz agar Umno musnah atau bahasa kasarnya "K. O "..saya nak mengulas pun tak tahu sebab saya tak dengar sendiri dan nak harapkan media massa mcm tak berapa yakin juga ..jadi saya cuba cari maklumat berkaitan hal ini..Alhamdulillah Dr. Asri mantan mufti Perlis ada menjawab di You Tube jadi dapatlah pencerahan sedikit...Jom kita tonton You tube ini :


Setelah kita menonton you tube ini memang benarlah ada sedikit salah faham..mungkin mereka tidak memahami doa yang dipanjatkan dalam Bahasa Arab..kita lihat dan nilai sendiri..Tiada ulasan:

Catat Komen

Follow Us @soratemplates