Sabtu, 13 Oktober 2012

 10:52 PTG         4 comments
Assalamualaikum dan di doakan semoga kalian yang sudi membaca catatan ini sentiasa ceria dan bahagia insyaAllah. Alhamdulillah dah selesai program  Mukhayyam warga Emas Kg Banting. Ada yang meminta saya mencoretkan sedikit catatan diblog mungkin berminat setelah melihat gambar yang saya paparkan di Face Book.

Pemandangan Resort









 Berikut adalah kadar bayaran di Resort ini sungguh berpatutan dan berbaloi ;

 Standard 2 bilik tidur apartmen keluarga - RM100
1 bilik tidur dengan katil saiz queen dan hawa dingin.
 Bilik Tidur 2 dengan katil bersaiz queen dan kipas.
Tamu yang luas, ruang makan dan dapur dengan microwave dan cerek.

Deluxe 3 bilik tidur apartmen keluarga- RM 120
1 bilik tidur dengan katil saiz queen dan hawa dingin.
Bilik Tidur 2 dengankatil bersaiz queen dan kipas,
 Bilik Tidur 3 dengan katil single dan kipas.
Ruang tamu yang luas, ruang makan dan dapur dengan microwave, cerek dan peti sejuk.

Eksekutif 3 bilik tidur apartmen keluarga-RM160
1 bilik tidur dengan katil saiz queen dan air cond c / w katil single di
bilik bersebelahan.
Bilik 2 dengan katil saiz queen dan hawa dingin.
Tamu yang luas, ruang makan dan dapur dengan microwave, cerek dan
peti sejuk.

Kadar khas disediakan untuk jabatan kerajaan dan tempahan berkumpulan.

Kami dah menginap di sini dan berpuas hati dengan kadar bayaran yang dikenakan. Bilik luas begitu juga ruang tamu. Cuma kalau nak makan kita keluar tak kisah la Pantai Jeram dekat kita boleh nikmati Ikan Bakar. Bagi sekolah yang ingin membuat program pun sesuai di sini ada padang, surau dan kolam mandi.Cuma lihat gambar di bawah :

 
Antara makanan laut yang dijual di Pantai Remis

 

Padang yang luas & pemandangan yang indah



Kolam renang utk anak2 & orang dewasa

Di belakang Resort

Tempat untuk makan jika program besar

Terima kasih kak Emi jaga anak2 c.ain..

Nak solat Isyak
 berjemaah..alangkah indahnya  suasana ni ( ada doa dan harapan mg kami boleh ke Mekah 1 keluarga )


Semoga info ini memberi manfaat...Allah..Allah terima kasih dan segala puji bagi Mu atas kurniaan nikmat pada kami sekeluarga..



4 ulasan:

  1. Menarik jugak tempat ni, boleh cuba nanti...

    Oh ye, nak minta tolong kawan2 blogger utk "Like" page saya sbg support kepada online biz yg baru saya mulakan. Jazakallah.

    http://www.facebook.com/pages/FazFyda-Collection-Abaya-Baju-Kurung-Tudung-etc/235994003193434


    BalasPadam
    Balasan
    1. ok akk dah lawati Fb adik ni...

      Padam
  2. Seronok la anak2 kak ain ye..saya pun penah wat program Bhs Arab tuk 40 org pelajar kat sana thn lepas..mmg best..ok sangat2

    BalasPadam
  3. akk rasa ok la tempat tu..tak mahal sangat.skrg nia akk kat kalumpang Resort Kuala Kubu Baru..mahal tapi tak berbaloi tapi natural nye ok..nantikan cerita akak nnti ye

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadith Pilihan

Sahabat Blog

Jom Kita Bersilaturrahim