Khamis, 6 September 2012

 2:35 PTG      6 comments

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim saya memulakan blog ini

Alhamdulillah dan Bersyukur  saya pada Allah swt Tuhan sekelian alam.selawat dan salam buat junjungan besar kita Nabi Muhammad saw, ahli keluarga baginda serta sahabat,pejuang kebenaran yang sentiasa dirahmati Allah hendaknya.

Pertama kali....belajar membina blog daripada Cik Laili. Terima kasih sudi ajar akak ,tak sangka ramai pulak yang nak menuntut ilmu ni sampai tak sedar ada orang curi snap gambar kita tadi. A`la kulli hal biar la kita belajar dgn niat yang betul kerana Allah swt. Best juga walau pun masih di tahap aras 1.InsyaAllah akak akan manfaaat blog ini dengan sebaiknya.

Kepada teman seperjuangan Cik Ra, Ida, Ulfa ( slmt pengantin baru), Nur Tinta jom teruskan perjuangan membina blog..harap Cik Laili jgan jemu mengajar kami.


6 ulasan:

  1. Tahniah kak Ain sebab dah ada blog sendiri.

    Jangan jemu untuk terus menulis ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. jazakallahukhairan kathira laili atas ilmu yg dicurahkan..

      Padam
  2. Tahniah kak ain, semakin maju nampak.... Syafa tunggu hasil tulisan akak seterusnye....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukran syafa..akak syg syafa sgt tau..

      Padam
  3. tahniah ! teruskan usaha anda

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih.. mg mnjdi medan dakwah

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadith Pilihan

Sahabat Blog

Jom Kita Bersilaturrahim